Si estimes Sitges i la cultura. Fes-te Soci!

Només té un cost anual de 25 € que serveix per ajudar a mantenir l’organització i el funcionament de l’entitat. 

 

Tindràs dret a participar activament, a rebre informació personal de tots els actes que es programen, a gaudir d’ un 10% de descompte en tots els llibres i publicacions presents i futures. 

 

Descarrega l'imprès o envia el següent formulari

GES socis.pdf
Documento Adobe Acrobat 533.8 KB

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Els espais marcats amb * són obligatoris

 

 

Grup d'Estudis Sitgetans
c / d'en Bosc, 9 (Espai Cultural Pere Stämpfli)
08870 Sitges

grupdestudissitgetans@gmail.com

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

Les dades seran tractades pel GRUP D’ESTUDIS SITGETANS, que garanteix les mesures de seguretat i confidencialitat requerides per la normativa de protecció de dades aplicable. 

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: GRUP D’ESTUDIS SITGETANS, CARRER D’EN BOSC, 9 SITGES (08870) NIF G58221748. 

 

BASE JURÍDICA DEL TRACTAMENT: el lliure consentiment de la persona al donar-se d’alta com a soci mitjançant el seu acord, el qual pot ser revocat en tot moment. Les dades es conservaran tot el temps que duri la relació com a soci de la persona amb el GRUP D’ESTUDIS SITGETANS. Les dades només seran tractades per persones de la Junta del GES per a posterior tramesa de comunicacions, informació i cobrament dels rebuts per transferència bancària. 

 

DRETS DE L’INTERESSAT: l’interessat podrà en tot moment sol•licitar al responsable del tractament l’accés a les seves dades, la seva rectificació i supressió en cas de donar-se de baixa de l’entitat. Per fer-ho haurà d’adreçar-se a: grupdestudissitgetans@gmail.com